Tearstim

De tearstim droge ogen behandeling (IRPL, intense regulated puls light) is makkelijk, snel, pijnloos en veilig. De behandeling zorgt dat de vetkliertjes (meibomklieren) in de oogleden weer meer vet gaan afscheiden waardoor de ogen minder snel droog worden. Een opstart behandeling kost €300.- Dit zijn drie sessies. Hoe gaat het in zijn werk.

  • Het start met een droge ogen onderzoek om te kijken of u geschikt bent voor de behandeling. (€55.-)
  • De eerste sessie is vaak op de dag van het droge ogen onderzoek.
  • De tweede sessie is ongeveer 14 dagen na de eerste sessie
  • De derde sessie is ongeveer 45 dagen na de eerste sessie.

Tijdens een sessie krijgt u een beschermbril op voor de ogen. Er gaat een dikke laag gel op uw onderooglid waarin we de tearstimlamp laten rusten. Er volgen 10 licht pulsen per oog dat word behandeld.

De totale behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Na de behandeling kan de huid wat schraal aanvoelen. U kunt deze thuis met een vocht inbrengende cream of bijvoorbeeld aftersun behandelen.

Na de opstart behandeling is er een na behandelplan. Een losse opvolgsessie kan tussen 9 en 12 maanden na de eerste sessie worden gepland. Een losse sessie kost €100.-

U draagt een speciale beschermbril.
We brengen gel aan op uw ooglid en wang.
U krijgt 10 licht pulsen per oog kant,

Wil u een afspraak inplannen voor de droge ogen behandeling een tearstim opstart sessie of een opvolg sessie? graag horen we u. Tel: 015 369 3467 of u maakt de afspraak online.