Lyric

Zo werkt Lyric

Lyric wordt diep in de gehoorgang geplaatst, tot 4 mm voor het trommelvlies. Dit geeft diverse voordelen voor de geluidskwaliteit ten opzichte van traditionele hoorapparaten. Het richtinghoren verbetert, hoge tonen klinken beter en windgeruis is aanzienlijk minder aanwezig.

Phonak Lyric Optiek Pijnacker


De voordelen van Lyric

  • 100% onzichtbaar – Door de diepe plaatsing in de gehoorgang blijft Lyric volkomen onzichtbaar. Niemand zal het weten, behalve uzelf.
  • Natuurlijke, heldere geluidskwaliteit – Door de diepe plaatsing komt het geluid via de oorschelp op natuurlijke wijze in de gehoorgang.
  • Hoor de hele dag goed – Lyric kan tijdens uw dagelijkse activiteiten, zoals sporten, douchen, telefoneren en slapen gewoon in het oor blijven.
  • U slaapt met de lyric– Ook in de nacht goed gehoor mogelijk.


De kosten van Lyric

De kosten bedragen €1725,- per jaar per oor. Betaling per maand is ook mogelijk. De kosten zijn €145.- per maand per oor.

Vrijblijvend dragen

Lyric is 1 maand vrijblijvend te dragen. De facturatie start na 1 maand. Geeft u de Lyric binnen deze maand retour, zijn er geen kosten voor u. Wilt u een afspraak plannen om het vrijblijvend te testen zien we u graag in onze winkel.